» خرید سیستم هیت پمپ

»» قیمت ها در تاریخ 16 فروردین 1402 بروزرسانی شده است.

برای خرید سیستم هیت پمپ با کارشناسان ما در اطلس تهویه پارس در ارتباط باشید .
در اینجا دو نوع از سیستم های هیت پمپ پرفروش را از دیدگاه فنی مورد بررسی قرار داده ایم.
در بخش مقالات وب سایت انواع سیستم هیت پمپ و کارکرد آن را شرح داده ایم.

سیستم های هیت پمپ مدولار از اجزای مختلفی تشکیل شده اند، مانند: پنل های استارت/کنترل، شیرهای تخلیه، سوئیچ های جریان، دریچه های انبساط الکترونیکی، اواپراتورها، کندانسورهای خنک شونده با هوا یا آب خنک، ساب کولرها، لوله های متصل به هم و غیره.
در کمپرسورهای اسکرال، مبرد توسط دو دیسک مارپیچی که در کنار یکدیگر قرار گرفته اند فشرده می شود. دیسک بالایی ثابت است در حالیکه دیسک پایینی به صورت مداری حرکت می کند. با چرخش دیسک متحرک به دور دیسک ثابت، فضای محصور حاوی مبرد به مرکز دیسک منتقل می شود و حجم آن کاهش می یابد. با کاهش حجم مبرد فشرده می شود و از طریق یک پورت در مرکز دیسک بالایی تخلیه می شود. کمپرسورهای اسکرال نسبتاً جدید هستند و به سرعت در حال پیشی گرفتن از چیلرهای رفت وبرگشتی می باشند. ظرفیت چیلرهای اسکرال که در پیکربندی های هوا خنک و آب خنک موجود است، می تواند به حدود 30 تن یا کمتر برسد. چیلرهای اسکرال از لحاظ ابعادی کوچکتر هستند، صدا و لرزش کمی دارند. از دیگر مزیت این دسته از سیستم های هیت پمپ می توانیم به راندمان انرژی آن ها اشاره کنیم، این دسته از سیستم ها دوستدار محیط زیست هستند، به راحتی نصب و نگهداری می شوند و از آنجایی که نسبت به چیلرهای رفت و برگشتی قطعات متحرک کمتری دارند از نظر تئوری قابلیت اطمینان بیشتری دارند.
سیستم های هیت پمپ برای استفاده در تهویه مطبوع ساختمان های اداری بزرگ و سایر تاسیسات تجاری و صنعتی ایده آل هستند.

سیستم هیت پمپ با کمپرسور روتاری

کمپرسورهای روتاری از نوع کمپرسورهای جابجایی مثبت هستند. همانظور که از نام آنها پیداست، کمپرسور دوار با حرکات چرخشی تیغه ها مبرد را فشرده می کند. از آنجایی که حجم خالی برای یک کمپرسور دوار ناچیز است ، بازده حجمی آن در مقایسه با کمپرسورهای رفت و برگشتی بالا است.
کمپرسورهای روتاری دارای سیلندر با درگاه ورودی و خروجی و غلتکی در داخل سیلندر می باشد. این غلتک در هنگام چرخش به دیواره داخلی سیلندر ساییده می شود، با کاهش فضای حلقوی بین روتور و سیلندر، مبرد به تدریج فشرده می شود. این فرآیند را می توان در 4 مرحله شرح دارد:
• ورود سیال به محفظه بین غلتک و سیلندر
• آب بندی درگاه مکش و به دام انداختن سیال در داخل محفظه
• فشرده سازی سیال با کاهش حجم محفظه
• تخلیه سیال پرفشار از طریق درگاه تخلیه
به طور کلی دو نوع کمپرسور چرخشی وجود دارد:
1. کمپرسور چرخشی با نوع تیغه ثابت
2. کمپرسور چرخشی با نوع تیغه دوار
کمپرسورهای چرخشی معمولا در مواردی استفاده می شوند که حجم زیادی از سیال پرفشار مورد نیاز است.
از مزایای کمپرسورهای روتاری می توانیم به راندمان حجمی بالا، صدای کم، هزینه اولیه کم و ارتعاش و ارزش بسیار کم اشاره کنیم. کمپرسورهای روتاری فشرده و سبک هستند، با سرعت بالا کار می کنند، و سیال خروجی آن ها عاری از خاک/روغن است.
از معایب آن نیز میتوانیم به این موضوع اشاره کنیم که فشار تخلیه در هر مرحله در مقایسه با کمپرسورهای رفت و برگشتی کمتر است و در نسبت فشار و ظرفیت انعطاف پذیر نیست.

برای خرید سیستم هیت پمپ و اطلاع از قیمت های به روز و مشاوره در جهت انتخاب مطابق با نیاز پروژه شما با کارشناسان ما در اطلس تهویه پارس در ارتباط باشید .

keyboard_arrow_up